Trojan Wars 2020 Toi Toi Toi's voor WarChild

Trojan Wars 2020 Het Nationale Theater Jong
Qr
van totaal € 300 (52%)
Lieve collega's,
 
Vanuit Bärbel en Yela kwam het idee om voor onze jongerenvoorstelling 'Trojan Wars' van HNTjong in plaats van de gebruikelijke Toi Toi Toi's, een mooi donatiebedrag voor War Child in te zamelen. 

De voorstelling, een moderne versie van een eeuwenoude verhaal van de Trojaanse oorlog, laat ons ook nadenken over onze eigen vrijheid en over hoe kwetsbaar vrijheid is. 

Een deel van de opbrengsten van War Child gaat naar projecten toe die o.a. Syrische vluchtelingen ondersteunen. Zo hebben zij projecten in Libanon opgezet waar veel Syriërs en hun kinderen naartoe gevlucht zijn (er zijn alleen al in Libanon bijna 1,5 miljoen Syrische vluchtelingen, waarvan de helft kind is) https://www.warchild.nl/libanon/.  

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 22 12-03-2020 | 12:14
€ 100 11-03-2020 | 13:40 Toi, toi, toi Bedankt voor alle bloed, zweet en tranen. Wat een fantastisch team zijn jullie! Zonder jullie inzet zouden we hier nu niet staan. Het idee om te doneren aan een goed doel ondersteunen we met veel liefde. HNTjong
€ 15 09-03-2020 | 23:13 Mee werken aan deze show is de grootste kans die ik tot nu toe heb gehad, ik hoop dat mijn donatie, misschien klein maar uit het hart, een kind ergens anders ook een gouden kans kan geven.
€ 20 08-03-2020 | 12:14