St. De Vierschaar ondersteunt War Child 75 jaar na bevrijding

Stichting De Vierschaar
Qr
van totaal € 2.500 (10%)

Stichting De Vierschaar, bekend om haar openluchtspektakels op historische lokaties in Bergen op Zoom, brengt dit jaar 75 jaar na de bevrijding van Bergen op Zoom, Supersum. Supersum staat voor overwinning, maar op wie of wat? En tegen welke prijs?

Vooral voor kinderen kan deze prijs hoog zijn en daarom steunt Stichting De Vierschaar, War Child, want ook in deze tijd moeten kinderen in vrijheid kunnen leven, zoals ook onze kinderen dat al 75 jaar doen.

Bezoek daarom onze speciale War Child voorstelling van Supersum en draag daarmee direct bij aan een betere toekomst voor kinderen in oorlogsituaties!

De voorstellingen worden gehouden van 17 oktober tot en met 27 oktober 2019 op het gerestaureerde fort Waterschans in Bergen op Zoom. Koop je War Child ticket op www.vierschaal.nl/tickets of geef hier jouw donatie.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 250 12-06-2019 | 10:26 Extra donatie bij ticketverkoop