Radio luisteren en War Child steunen!

Serdar Yildiz
Normal fa886fd1361f3a379d39fa29519cd1ae877232f3
Qr
van totaal € 250 (0%)

Radio luisteren lijkt misschien niet direct voor de hand liggend, maar juist hiermee kunnen we meehelpen het verschil te maken. Met elke extra bezoeker die radio luistert en een aankoop doet via onze partnerlink, kunnen we meer doneren aan WAR CHILD.
Radio luisteren kan indirect zorgen voor een verbetering van het leven van een kind uit een conflictgebied. Het kost onze bezoekers en luisteraars niks extra's.. WAR CHILD helpt wereldwijd kinderen in verschillende conflictgebieden, zij bieden deze kinderen onder andere een veilige plek en onderwijs. Ieder kind waar ook ter wereld verdient het om zich in vrede te kunnen ontwikkelen! Mee eens?
Extra storten via deze actie is uiteraard ook mogelijk en wordt zeer gewaardeerd

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.