Pompoen en aubergine Groene catering steunt Warchild

Maartje van Velthooven
Normal 5b825f57487263e1cfdab54f8fb6c198c32852e8
Qr
van totaal € 50 (1164%)

Met mijn biologisch-vegetarisch cateringbedrijfje Pompoen en Aubergine Groene catering wil ik mensen laten genieten van lekker en gezond eten, bereid met respect voor het milieu en dierenwelzijn. Omdat ik daarnaast ook graag iets goeds wil doen voor mensen die steun nodig hebben, doneer ik twee procent van al mijn factuurbedragen aan Warchild, zodat zij zich nog beter kunnen inzetten om kinderen uit oorlogsgebieden een goede toekomst te geven.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 32 08-07-2020 | 07:25 Nu de wereld in de ban is van de Corona-crisis, is het denk ik heel belangrijk om ook oog te houden voor de kinderen die elke dag weer te maken hebben met de gevolgen van een oorlog. Vandaar weer een bijdrage van Pompoen en Aubergine groene catering voor Warchild, zodat zij hun goede werk ook nu voort kunnen zetten!
€ 50 05-01-2020 | 11:05 In de kerstvakantie tijd gehad om lekker te lezen, onder meer twee boeken over de oorlog in het midden-oosten en wat dat voor mensen en vooral kinderen betekent. Diepe indruk hebben de verhalen op me gemaakt. Daarom ben ik ook deze keer weer blij om met Pompoen en aubergine een heel kleine bijdrage te leveren aan het goede werk van War Child! Iedereen bedankt voor alle bestellingen bij mijn bedrijfje en daarmee indirect ook jullie steun voor War Child. Ik hoop dat 2020 voor iedereen een mooi jaar zal worden en dat we samen War Child weer kunnen steunen.
€ 60 03-10-2019 | 21:51 Weer een bijdrage geleverd aan het goede werk van Warchild, dankzij al jullie bestellingen bij Pompoen en aubergine groene catering!!
€ 100 01-07-2019 | 22:30 Weer een kwartaal voorbij, de zomervakantie staat voor de deur. Een kleine bijdrage aan het goede werk van Warchild, zodat in de toekomst hopelijk alle kinderen, waar dan ook ter wereld, zich onbezorgd kunnen verheugen op de zomervakantie!
€ 55 02-04-2019 | 21:33 Elk kwartaal doneer ik 2% van mijn inkomsten aan Warchild. Op die manier wil ik met mijn biologisch-vegetarisch cateringbedrijfje niet alleen iets goeds doen voor natuur en milieu maar ook voor kinderen in onder voor ons onvoorstelbare omstandigheden leven of geleefd hebben. Ik hoop dat ik er op deze manier aan kan bijdragen dat zij de kans krijgen om op te groeien tot volwassenen die zich op hun beurt ook weer zullen inzetten voor natuur, milieu en maatschappij, zodat hopelijk uiteindelijk niemand meer mee hoeft te maken wat deze kinderen hebben meegemaakt!